Fyrkantiga klockor

Fyrkantiga klockor

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr205
    kr5095
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Energi
Funktioner
Material på boett
Dekoration
Bredd på klockarmband
Material
Färg
Typ av klocka
Typ av barnklocka
Typ av smycke

177 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Fyrkantiga damklockor

Hos Ditur hittar du ett stort urval av exklusiva damklockor i fyrkantig stil.

Fyrkantiga klockor blir allt mer populära, och därför har vi sammanställt den här kategorin på Ditur så att du enkelt och snabbt kan hitta de eleganta fyrkantiga klockorna i vårt sortiment. En fyrkantig klocka har en snygg design och ett exklusivt utseende, vilket är något som nästan alla kvinnor letar efter när de letar efter klockor. Dessutom är de fyrkantiga damklockorna vanligtvis lite smalare och mer feminina i designen, vilket också är anledningen till att klockorna är så populära.

Fyrkantiga klockor för kvinnor från de största märkena

Märket på din nya fyrkantiga damklocka spelar naturligtvis en stor roll i beslutsprocessen. Det är därför vi på Ditur har ett stort urval av de mest populära och snygga märkena. Du kan hitta fyrkantiga damklockor från världskända märken som: Rosefield, Daniel Wellington, Festina, Michael Kors, Tommy Hilfiger och många fler! Därför bör du lätt kunna hitta en fyrkantig klocka från favoritmärkena hos oss. Bläddra bland vårt breda utbud av fyrkantiga klockor för kvinnor ovan.

Fyrkantiga gul- och silverklockor på Ditur

Letar du efter en fyrkantig damklocka i guld, silver, svart eller en helt annan färg? Då har du kommit till rätt ställe. På Ditur har vi ett stort urval av fyrkantiga damklockor i alla tänkbara färger. Därför kan du hitta din favoritklocka i guld, silver eller en helt annan färg här. Vi har alla traditionella färger men också lite mer speciella klockfärger som grönt, blått, lila, rosa och många andra. Därför kan du hitta exakt den färg på den fyrkantiga klocka som du letar efter här.

Prisgaranti och 1-2 dagars leverans på fyrkantiga damklockor

Letar du efter en specifik klocka? Tveka då inte att kontakta oss. Vi kontrollerar gärna om modellen i fråga kan hämtas hem.

Du får också full prisgaranti på alla våra klockor. Det betyder att om du hittar samma klocka till ett billigare pris (inte på rea), så matchar vi gärna priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Har du frågor om våra klockor? Eller behöver du bara lite hjälp? Då kan du kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller per telefon 08 - 44 68 02 83.

 

99 dagars ångerrätt och minst 2 års garanti på alla fyrkantiga damklockor

På Ditur älskar vi nöjda kunder, och därför erbjuder vi en 99-dagars gratis returrätt. Det betyder att om du köper klockan och inte är nöjd kan du alltid skicka tillbaka den, så att du verkligen får den klocka du vill ha. Dessutom har vi minst 2 års garanti på alla våra klockmärken. Därför kan du vara säker på att din klocka har en lång livslängd. Garantin på klockan varierar beroende på vilket märke och vilken modell du vill ha. Om du är osäker på garantiperioden hittar du den i produktbeskrivningen för alla våra klockor.

5