Coffee Table Books

Här hittar du vårt urval av böcker om ur-niversum - dessa böcker kommer garanterat att vidga dina vyer för den stora klockvärlden!

Coffee Table Books

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr345
    kr9145
Märke
Färg
Typ av accessoar

14 produkter

Coffee table books | Fina dekorativa böcker med användbar kunskap

Vi har ett stort urval av dekorativa böcker i coola designer som passar till alla hem. Dessutom innehåller våra böcker roliga och spännande kunskaper om klockor, så om du har ett stort intresse för klockor är detta något för dig.

Vad är coffee table books/kaffebords-böcker?

Coffe table books är böcker som i första hand används för att dekorera hemmet. Det häftiga med en coffee table book är att den har en exklusiv design på utsidan och innehåller vackra och spännande bilder på insidan.

Varför behöver du en coffee table book?

Men vad ska man ha en kaffebords-bok till, frågar du dig kanske? En coffee table book bör användas för att ge din inredning ett mer sofistikerat och elegant utseende. Dessutom har de dekorativa böckerna den fördelen att de förutom att de ser bra ut också har coola bilder och rolig/intressant information som kommer att vara till glädje för både bokens ägare och dens gäster.

Dekorativa böcker om klockor

På Ditur har vi ett stort urval av dekorativa böcker om klockor. Detta beror naturligtvis på att vi är självutnämnda klocknördar och därför älskar att läsa om nördig information om klockor från alla märken. Dessutom är det alltid bra att titta på bilder av klockor för att få inspiration till din egen nästa klocka eller för att se hur klockan ska se ut. Vårt stora urval av dekorativa böcker om klockor omfattar även böcker med ett riktigt exklusivt utseende som hjälper till att dekorera vilket hem som helst.

Rolex- eller Omega-klockor som dekorationsböcker

En dekorativ bok ska naturligtvis göra mer än att bara dekorera ditt hem. Den bästa dekorativa boken är också intressant att läsa eller bläddra i. Därför har Ditur ett stort urval av dekorativa böcker om klockmärken som Rolex och Omega, som alltid är intressanta. Rolex- och Omega-klockor är verkligen intressanta att läsa om eftersom de är klockor av högsta kvalitet och kanske är de mest kända klockmärkena i hela världen. En bok om Omega-klockor kan mycket väl också innehålla kunskap om den extremt populära spionfilmsserien "James Bond". En dekorativ bok om Omega kan berätta om de Omega-klockor som olika James Bond-skådespelare som Sean Connery och Daniel Craig har burit i filmerna. När det gäller coffee table books om Rolex kan du hitta kunskap och bilder om de extremt exklusiva klockmodellerna som märket står för och vilka priser de har. Allt som allt kan det inte bli fel med en bok om Rolex- eller Omega-klockor.

Hardback coffee table books

När du letar efter en coffee table book/bok är det viktigt att du är uppmärksam på vilket typ av "omslag" boken har. Vi på Ditur rekommenderar starkt att du köper din bok med ett hårda omslag. Anledningen till att vi rekommenderar detta är att det primära syftet med en coffee table book naturligtvis är att den ska se snygg ut i din inredning. Därför måste boken kunna ta stryk eftersom den ska pryda ditt hem och därför kommer boken troligen att placeras på ett mer utsatt ställe, till exempel på ett soffbord. Om din soffbordsbok står på ett soffbord är risken större att den till exempel träffas av vatten, och därför måste bokens omslag kunna stå emot det. Om din kaffebordsbok har ett paperback-omslag är den mindre motståndskraftig mot t.ex. vatten än en coffee table book med hardback-omslag, och därför finns det risk för att boken går sönder. Därför är det självklart att välja en hårdburen bok eftersom det är ett mer slitstarkt material. 

Köp coffee table books hos Ditur

Köp coffee table books hos Ditur och dra nytta av våra många fördelar. Vad sägs om prisgaranti, leverans på 1-2 dagar, 99-dagars ångerrätt och 2-års garanti? Lyckligtvis får du alla dessa tjänster automatiskt när du handlar hos oss.

Vi värdesätter verkligen kundupplevelsen och gör allt vi kan för att skapa den perfekta kundupplevelsen. Lyckligtvis säger över 900 personer på Trustpilot att de verkligen gillar att handla hos oss. 

Om du behöver hjälp kan du kontakta Diturs kundtjänst via e-post [email protected] eller via telefon 08 - 44 68 02 83.

1