Bordsklockor

Bordsklockor- och väckarklockor har inte bara till uppgift att visa vad klockan är. De är alla en del av inredningen som ingår i den totala inredningen i ditt hem.

Bordsklockor

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr620
    kr2195
Märke
Urverk
Diameter
Material
Färg
Typ av klocka

9 produkter

Stort urval av bordsklockor

Bordsklockor- och väckarklockor har inte bara till uppgift att visa vad klockan är. De är alla inredningsdetaljer som ingår i den övergripande inredningen av ditt hem. Det är därför vi förespråkar bordsklockan och väckarklockan, eftersom vi tycker att de är det perfekta tillägget till varje hem. Oavsett om du utrustar köket med en vacker bordsklocka eller placerar en väckarklocka på nattduksbordet.

Vårt sortiment är brett, med välkända varumärken som Karlsson och Arne Jacobsen

Modern design på klockor från Danmark och Nederländerna

Om du gillar klassisk dansk design kan du inte gå förbi Arne Jacobsens bordsklockor, vars stil kännetecknas av enkelhet. Det enkla och eleganta designuniversumet innebär också att Arne Jacobsens gränser aldrig går ur tiden. 

Samma sak kan sägas om det nederländska företaget Karlsson, som tillverkar både bordsklockor och väckarklockor i en minimalistisk och klassisk design. Deras väckarklockor är utrustade med en extremt tyst urverk, så att du inte blir störd i din nattsömn. 

Oavsett vilken bordsklocka eller väckarklocka du väljer är du garanterad 99 dagars returrätt, 1-2 dagars leverans och prisgaranti när du handlar hos Ditur.

Prisgaranti och 1-2 dagars leverans på bordsklockor

Letar du efter en specifik bordsklocka? Tveka då inte att kontakta oss. Vi kontrollerar gärna om modellen i fråga kan hämtas hem.

Du får också full prisgaranti på alla våra bordsklockor. Det betyder att om du hittar samma bordsklocka till ett billigare pris (inte på erbjudande), så matchar vi gärna priset. Vi håller också ett öga på konkurrenterna så att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du kan läsa mer om vår prisgaranti här.

Har du några frågor om våra bordsklockor? Eller behöver du bara lite hjälp? Då är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst här, via e-post: [email protected] eller per telefon 08 - 44 68 02 83.

99 dagars returrätt och minst 2 års garanti på alla bordsklockor

På Ditur älskar vi nöjda kunder, och därför erbjuder vi en 99-dagars gratis returpolicy. Det betyder att om du köper bordsklockan och inte är nöjd kan du alltid skicka tillbaka bordsklockan, så att du får exakt den bordsklocka du vill ha. Dessutom har vi minst 2 års garanti på alla våra märken. Därför kan du vara säker på att din bordsklocka har en lång livslängd. Garantin på bordsklockan varierar beroende på vilket märke och vilken modell av bordsklocka du vill ha. Om du är osäker på hur lång garantin är, anges den i produktbeskrivningen för alla våra bordsklockor.

1