Alla barnklockor

Här hittar du vårt breda utbud av barnklockor från populära märken, så att du kan hitta den perfekta klockan för just ditt barn! 

Alla barnklockor

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr103
    kr1047
Kön
Märke
Urverk
Diameter
Glas
Vattenskydd
Färg på klocklåda
Färg på urtavla
Bezel färg
Färg på klockarmband
Klockarmband
Funktioner
Material på boett
Dekoration
Bredd på klockarmband
Material
Färg
Typ av klocka
Typ av barnklocka

205 produkter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stort utbud av klockor till barn

Här hittar du vårt stora utbud av snygga, funktionella och prisvärda klockor för barn. Då du handlar barnklocka hos Ditur.se väljer du från ett brett sortiment av klockor till pojkar och flickor i alla åldrar – och med alla typer av intressen. Oavsett om barnet som ska få klockan är tokig i Star Wars, hästar, Spiderman eller Disney prinsessor så kommer du garanterat hitta barnklockan du letar efter hos oss. 

Vi har det senaste inom barnklockor

Det som är populärt i dag behöver inte nödvändigtvis vara lika populärt om ett halvår.  För att hänga med i svängarna arbetar vi därför intensivt med att ständigt uppdatera vårt sortiment av barnklockor. Givetvis har vi även snygga barnklockor i en mer tidlös design. Välj mellan klassiska barnklockor eller mer sportiga modeller från märken som till exempel Lacoste Junior och Festina, med mera. 

Hitta det du söker genom att använda våra smarta filter. Klicka i om du ska köpa klocka till en flicka eller pojke (eller välj Alla Barnklockor om detta inte är relevant). Gå vidare till märke, om du nu önskar köpa en barnklocka från en specifik tillverkare. Du kan även välja klocka efter urverk: analog, digital eller smartwatch. 

Billiga barnklockor med hög kvalitet!

På Ditur jobbar vi oupphörligt med att pressa priserna på våra klockor, bland annat genom att erbjuda prisgaranti på alla armbandsur vi säljer. Dock kompromissar vi aldrig när det kommer till kvalitet. Vi är väl medvetna om att en barnklocka måste tåla tuffa tag och oöm behandling. Som kund hos oss kan du därför känna dig trygg i att alla barnklockor uppfyller Diturs hårda kvalitetskrav. Skulle den nya klockan mot förmodan ändå gå sönder så har du som alltid tre års reklamationsrätt. Och hittar du samma klockmodell för ett billigare pris hos någon annan så matchar vi självklart priset utan snack. Missa inte heller vår outlet med barnklockor

Coola smart klockor för barn och ungdom

Barn är många gånger flinkare på det där med teknik än oss vuxna. Varför då inte ge dem en smartwatch i present? På Ditur har vi de senaste smart klockorna för barn från Garmin. Med en smart klocka kan ditt barn koppla upp sig mot sin eller sin förälders telefon och aktivera sig med roliga appar. Klockan mäter ditt barns aktivitet och omvandlar denna till poäng. På detta sätt kan du som mamma eller pappa hålla koll på att dina barn får tillräckligt med motion. 

Ytterligare ett plus är att många smarta barnklockor har utrustats med GPS. Denna funktion är guld värd om ni skulle komma ifrån varandra. Naturligtvis visar en smart klocka även tid och datum, som vilken klocka som helst. 

Köp barnklocka online hos Ditur.se – säkert, billigt och snabbt

På Ditur.se är nöjda kunder alltid vår högsta prioritet. Vi är måna om att du som kund känner att du får den hjälp och service du behöver. Om du vill veta mer om någon av våra barnklockor eller har frågor om frakt, retur eller något annat – tveka inte att höra av dig till oss. Du når oss antingen via vårt kontaktformulär, via e-post: [email protected], eller på telefon: 08 - 44 68 02 83. Våra telefontider är vardagar från 10.00 till 15.00. Besök också gärna vår sida på Trustpilot och lämna ett omdöme om hur du tyckte det var att handla hos Ditur.se. 

6